“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Виробництво тросів управління

Виробництво тросів управління КОНСИС базується в місті Рівне на базі сучасних цехів і обладнання, сертифікованого cогласно вимог якості та управління процесами ISO і QS.
Ви можете звернутися до нас за виготовленням тросів управління індивідуально під замовлення. Це будуть так звані «кастомних троса» з потрібними параметрами.

Производство тросов управления

Завдяки гнучкості виробництва тросів управління на наявному у нас обладнанні Ви можете вибрати серію, довжину троса і відповідні наконечники або, як їх називають, арматуру або фітинги. Виробництво тросів управління КОНСИС підтримує можливість виготовлення 3-ої, 4-ої, 6-ої чи 8-ої серії приводів.

Очевидно, чим вище індекс серії, тим більше що передають навантаження троса дистанційного керування. Третя і четверта серія запросто можуть застосовуватися для управління акселератором, тобто, дистанційним керуванням газом-реверсом. 6-а, тим більше 8-я, серії ідеально підходять для довгих і складних трас (аж до понад 10 м завдовжки і передачі зусиль понад 100 кг). Таким чином, виробництво тросів управління охоплює ринок приводів для перемикання коробки передач, управління гідророзподілювачем, специфічними установками на сельхоз машинах, військовій техніці або інших спеціальних транспортних засобах. Більш легкі серії тросів ідеально підходять для управління газом / реверсом і іншими менш навантажені агрегатами.

Для виробництва тросів управління під ваші потреби Вам необхідно знати довжину троса і його хід. Також Вам важливо визначитися з підключенням тросового приводу, щоб вибрати потрібні наконечники. Це можуть бути кріплення типу clamp, «вилка», ball-joint або звичайного нарізного сполучення.

Производство тросов управления

При виробництві тросів управління Вам потрібно знати, який з видів фіксаторів застосовується на транспортному засобі, тобто, як саме повинен з’єднуватися трос з органами управління та відповідними агрегатами.

Наше виробництво тросів управління гарантує експлуатацію приводів, яка становить 500 тисяч циклів. Якщо Ви вирішите звернутися до нас за виробництвом тросів управління, досить відправити нам зразок і ми виготовимо його копію. Також досить надати опис потрібного вироби (довжину, хід, серію і його наконечники).

Виробництво тросів управління КОНСИС під ваші потреби – це завжди краще рішення, якщо привід Вам потрібен оперативно і в максимальній якості. Звертайтеся!

Посилання:
– ремонт тросів управління: http://consys.com.ua/remont-trosa-distancionnogo-upravle/
– магазин з тросами управління: http://consys.com.ua/shop/

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність