“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Троса перемикання передач

Троса перемикання передач є одним з ключових продуктів в гамі виробника ПКП «Системи Управління – КОНСИС». Сотні найменувань тросів перемикання передач представлені в нашому онлайн-магазині:

http://consys.com.ua/shop/

троса переключения передач

Тут Ви зможете знайти троса перемикання передач для автобусів і вантажівок виробництва MAN, МАЗ, КАВЗ, Setra, спеціальної техніки, а також популярних в Україні автобусів Богдан і інших інших моделей. Говорячи про спеціальну техніку, ми припускаємо такі екзотичні машини як БелАЗ, всюдиходи Шерп, Шаман, сільгосптехніку Брестсельма, асфальтоукладальники, екскаватори та інші інші одиниці техніки, які потребують перемиканні передач.

Очевидно, що довжина тросів перемикання передач варіюється в залежності від призначення, тобто, строго відповідає технічним вимогам транспортного засобу, для якого трос перемикання передач проектується і виготовляється.

Замовляючи троса перемикання передач в нашому магазині, Ви можете бути впевнені в повній відповідності обраного Вами вироби Вашому транспортному засобу, оскільки ВКП «Системи Управління – КОНСИС» стежить за актуальністю даних в магазині, а саме строго перевіряє сумісність пропонованих нами тросів перемикання передач за потрібне моделям техніки . В даному випадку мова йде про довжину троса перемикання передач, його серії (параметри кожуха), величиною ходу троса перемикання передач, наконечниках або, як кажуть, фітингах, а також інших специфічних параметрах, які визначені у вимогах виробника даної техніки.

Троса перемикання передач Богдан

Троса перемикання передач Богдан

Більшість тросів перемикання передач КОНСИС за своєю конструкцією та параметрам узгоджені на рівні креслень і актів випробувань з виробниками автобусів, тракторів, комбайнів, всюдиходів, вантажівок та інших транспортних і спеціальних засобів, для яких ми виробляємо продукцію. Наприклад, Ви можете переконатися в рекомендаціях використання тросів перемикання передач на автобусах Богдан на основі рекомендаційного листа, узгодженого з фактичним розробником автобусів Богдан – компанією Укравтобуспром.

При необхідності ми готові надати подібні узгодження і по іншим виробникам техніки тросів перемикання передач виробництва КОНСИС. Залежно від обраної Вами моделі в більшості випадків троса перемикання передач мають гарантію, яка становить 500000 циклів. Замовляючи троса перемикання передач в нашому магазині, Вам необхідно заздалегідь знати точну модель техніки, на яку Ви плануєте виконати замовлення.

Доставка тросів перемикання передач виробництва КОНСИС виконується по всій території України, а також за кордон (Росія, Білорусь, Казахстан та інші країни СНД, Європи та Азії). Доставка по Україні виконується за допомогою сервісів Нова пошта та інших служб на Ваш розсуд.

Виконання замовлення з виготовлення тросів перемикання передач відбувається в найкоротші терміни: після отримання Вашого замовлення на трос перемикання передач і перевірки його сумісності з потрібним транспортним засобом, ми приступаємо до виробництва вироби. Таким чином, протягом декількох годин замовлення буде виконано і буквально на наступний день Ви вже зможете отримати трос перемикання передач за допомогою доставки Новою поштою або будь-якою іншою службою. Такі мінімальні терміни виконання замовлення, а саме виготовлення потрібного троса перемикання передач, пояснюються наявністю сучасного технологічного виробництва тросових приводів КОНСИС в м Рівне (Україна), а також наявністю всіх необхідних комплектуючих на наших складах. Це й не дивно, адже ПКП «Системи Управління – КОНСИС» є офіційним постачальником тросів перемикання передач на всі ключові заводи виробники транспортної та спеціальної техніки: Богдан, МАЗ, Автобуси АМАЗ, НефАЗ, ПАЗ, КАВЗ, MAN, БелАЗ МоАЗ, Ростсельмаш, JOHN DEERE і багато інших.

Замовляючи троса перемикання передач КОНСИС, Ви можете точно бути впевнені у високій якості, надійності їх експлуатації, точній відповідності з Вашим транспортним засобом, в інформаційній і технічній підтримці протягом усього терміну експлуатації виробу.

Відвідуйте наш магазин з тросами перемикання передач, якщо ви вже знаєте модель транспортного засобу, на яку потрібно виконати замовлення, або просто скористайтеся формою нижче для зв’язку з нами і запиту на виготовлення троса перемикання передач з індивідуальними параметрами.

http://consys.com.ua/shop/

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність