“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Фіксатор троса КПП

Фіксатор троса КПП являє собою обмежувач установки троса на виконавчий орган з одного боку і орган управління – з іншого. Під органом управління мається на увазі не що інше, як КПП. Фіксатор троса КПП залежить від умов експлуатації транспортного засобу, зміни його вузлів і агрегатів, зокрема від віддаленості кабіни оператора від виконавчого органу. В цілому фіксатор троса КПП залежить від конфігурації коробки перемикання передач, від переданих зусиль, їх величини, від складності траси передачі дистанційній навантаження в залежності від типу наконечника троса КПП або, як прийнято називати, фитинга. Фіксатор може припускати установку сферичних підшипників або, як їх називають, ball-joint, осьових кріплень з гумовим демпфером для гасіння вібрацій (циліндричних демпферів), кріплень у вигляді засувки або, як прийнято називати, clamp, а також інших видів.
Взагалі, тут Ви можете дізнатися про проблеми перемикань передач:
http://consys.com.ua/bonka-na-trose/

Очевидно, що найпростішим типом фіксатора троса КПП є отвір ось різьбове з’єднання прутка троса до вушка кронштейна, встановленого на корпусі КПП. З огляду на наявність різьблення на прутки троса, болтове з’єднання дозволяє регулювання троса щодо фіксатора троса КПП. Таким чином, досягається потрібна налагодження троса КПП на транспортному засобі. Сферичні наконечники, що встановлюються на трасах дистанційного керування (ball-joint) є окремим випадком кріплення троса КПП і виставляють найбільш складні вимоги до конструкції фіксатора троса КПП. Фіксатор типу ball-joint повинен забезпечувати можливість переміщення у всіх трьох площинах. Якщо ми говоримо про циліндричному тип наконечника троса з гумовим демпфером всередині, то фіксатор троса КПП являє собою конструкцію з листового металу з вушком, всередині якої якраз і кріпиться штифтовим методом даний наконечник троса. Такий фіксатор троса КПП повинен передбачати необхідний хід наконечника троса в разі вібрацій або короткочасних резонансних навантажень, які, до речі, і гаситься гумовим демпфером.

Детальніше про кріплення тут:
http://consys.com.ua/gearbox-allison/

Наше підприємство виробляє троса управління КПП з різними наконечниками і готовий розробити, а також провести відповідні їм фіксатори троса КПП. Звертайтеся в наш магазин або ж скористайтеся формою зв’язку нижче. Також будемо раді Вашій електронного повідомлення або дзвінка!

Фіксатор троса КПП виробництва КОНСИС – це запорука довготривалої ефективної роботи наших тросів з вашими вузлами і агрегатами.

Наш магазин:
http://consys.com.ua/shop/

 

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність