“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Трос управління бочки міксера

Вам потрібен оригінальний трос управління бочки міксера? Вітаємо Вас на сайті заводу-виробника тросових приводів – ПКП «Системи управління – Консис» (м.Рівне, Україна):

http://consys.com.ua

Ви можете вибирати типові рішення (троса управління бочки міксера на МАЗ, Merсedes-Benz, КаМАЗ, VOLVO, MAN і інші вантажні автомобілі), а також індивідуальні (на моделі бочок міксерів на базі нестандартних рам або рідко-зустрічаються модифікацій). Троса управління бочки міксера, можна сказати, завжди однакові і відрізняються лише довжиною в 99% випадків. Незважаючи на це, Ви можете замовити будь-яку специфічну арматуру на кінцях троса (фітинги) або навіть іншу серію троса (параметри кожуха), якщо є на те підстави. Повторимося, у всіх інших випадках Вам достатньо повідомити потрібну довжину троса і ми виготовимо трос управління бочки міксера строго відповідно до вимог!

Нижче представлені фото блоків управління бочкою міксера, які ми поставляємо на різні заводи-виробники бетоновозів, наприклад, Туймази (ПАТ «Туймазінський завод автобетоновозів»). Саме до даних блокам кріпляться троса управління бочки міксера виробництва КОНСИС.

Нижче представлені креслення КОНСИС (узгоджена документація) з заводом Туймази і відео нашого споживача.

чертёж троса управления приводом автобетоносмесителя

 

 

Говорячи про індекси блоків управління бочкою міксера КОНСИС, слід виділити такі типові рішення:

  • EAAX-BL1-120 — одноважільний блок управління (без тросу управління)
  • EAAX-BL2-120 — двоважільний блок управління

Троса управління бочки міксера позначені своїми індивідуальними індексами – звертайтеся до нас за консультацією і підбором потрібної конфігурації.

У Вас бетоновоз Renault, МАЗ, Volvo або Merсedes-Benz, а може, інша модель вантажного автомобіля? Блоки управління на всіх машинах практично завжди однакові, а троса по конструкції теж ідентичні і мають відмінність тільки по довжині. Довжина, як правило = 5 – 7 м / п. Будьте впевнені – ми підберемо і виготовимо трос управління бочки міксера саме під Вас!

Пропонуємо ознайомитися з фото тросів управління бочкою міксера виробництва КОНСИС:

Не забудьте відвідати нам магазин:

http://consys.com.ua/shop/

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність