“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Умови повернення та обміну товару

Звертаємо Вашу увагу, що товари, придбані в нашому інтернет-магазині, приймаються до повернення тільки в інтернет-магазині. У роздрібних магазинах наших дилерів або партнерів повернення не приймаються.

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів не рахуючи дня покупки (товар не відповідає за технічними параметрами товару, описаного в нашому інтернет-магазині). Це право гарантує Вам «Закон про захист прав споживача».

Щоб мати можливість обміняти або повернути товар, будь ласка, переконайтеся в наступному:

  • товар не був у експлуатації, збережено його товарний вид, споживчі властивості, товар не має слідів використання: подряпин, потертостей, механічних пошкоджень (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю)
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність фірмової упаковки, повністю збережені всі ярлики, захисні плівки, збережене заводське маркування (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю)

Як можна зробити обмін або повернення товару?

Обміняти або повернути товар можна заповнивши форму або зв’язавшись з нами за контактами в кінці цієї сторінки. У формі просимо Вас детально вказати, який саме дефект містить товар, що повертається Вами. Протягом одного робочого дня з Вами зв’яжеться менеджер для уточнення інформації, варіантів доставки товару, що повертається, інших питань.

Кошти повертаються покупцеві протягом 7 днів з моменту отримання нами товару.

Якщо на момент обміну, аналогічного товару немає у продажу, Ви можете придбати будь-які інші види продукції з наявного у нас асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або отримати назад гроші, в розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в разі обміну або поверненні товару (товар не підійшов за технічними характеристиками або з інших причин не може бути використаний) всі транспортні витрати, пов’язані з обміном і поверненням, оплачуються покупцем. Безкоштовна заміна товару можлива виключно в нашому офісі (контакти нижче).

Також Ви можете ознайомитися з договором публічної оферти

ВКП “Системи управління – Консис”

вул. Чорновола, 44/70
33000, Рівне
Україна

відділ продажу:
тел/факс : +38 (0362) 623244

Графік роботи:
Пн-Пт: з 10:00 до 18:00
Вихідні: субота, неділя

e-mail :

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність