“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Трос управління приводом автобетонозмішувача

Ви шукайте трос управління приводом автобетонозмішувача? Ласкаво просимо на офіційний сайт виробника тросів дистанційного керування – ПКП «Системи управління – Консис»!

Що ми пропонуємо: виготовлення тросів управління приводом автобетонозмішувача під типові моделі техніки або індивідуальні рішення – троса автобетонозмішувача, виготовлені за Вашим вимогам. Тип троса (серія його боудена, хід і арматура) залежать від конфігурації міксера (автобетонозмішувача), на який він він встановлюється. У 99% випадків троса відрізняються лише довжиною! Ми можемо запропонувати приводи автобетонозмішувача разом з важелями – нижче представлені 3D-моделі і фото, які увійшли конструкторську документацію техніки, на яку ми поставляємо наші оригінальні вироби:

Нижче фото живих тросів приводу автобетонозмішувача Туймази (ПАТ “Туймазінський завод автобетоновозів”) та інших виробників бетоновозів, куди поставляється наша продукція:

Також представляємо Вам відео наших офіційних споживачів тросів управління приводом автобетонозмішувача Туймази і інших машин:

чертёж троса управления приводом автобетоносмесителя

ПКП «Системи управління – Консис» має офіційно узгоджену документацію на троса управління приводом автобетонозмішувача (трос газу), тому Ви можете бути завжди впевнені в надійності і якості нашої продукції!

Саме наші троса управління приводом автобетонозмішувача пройшли всі необхідні випробування і відповідають високим вимогам заводів-виробників даної техніки.

Просимо звернути увагу на індекси тросів управління автобетоносмесителем, пріменямий КОНСИС:

  • EAAX-BL1-120 – індекс одноважільного блоку управління (без тросу)
  • EAAX-BL2-120 – індекс двоважільного блоку управління

Самі троса мають інший індекс – звертайтеся через форму нижче і ми підберемо потрібний виріб для Вас!

Слід зауважити, що самі міксери (бочки) встановлюються на шасі різних машин: КаМАЗ, МАЗ, MAN, VOLVO, Merсedes і т.д. Ми на замовлення виготовляємо троса управління приводом автобетонозмішувача для будь-яких міксерів! Блоки управління на всіх машинах однакові, а троса по конструкції теж однакові, але відрізняються тільки довжиною. Довжина, як правило = 5 – 7 м / п.

Нижче представлені фото наших тросів управління приводом автобетонозмішувача, що застосовуються на шасі різних виробників:

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність