“ВИБІР КРАЇНИ” 2021

Повідомляємо, що за даними Держстату України були підведені підсумки роботи підприємств. Консис, ВКП, ТОВ, яке увійшло в номінацію…

на цій техніці наші вироби

Виготовлення тросів на замовлення

Виготовлення тросів на замовлення на базі потужностей ВКП «Системи управління – Консис»
розташовується в м Рівне (Україна) і засноване на основі сучасного обладнання, яке відповідає вимогам якості та менеджменту QS і ISO.

Изготовление тросов на заказ

Будучи клієнтом, у Вас завжди є можливість звернутися до нас за виготовленням тросів дистанційного керування за індивідуальним замовленням. Ми називаємо такі запити на виготовлення тросів на замовлення «кастомними», тобто, що володіють індивідуальними параметрами. Звичайно ж, Ви можете відвідати наш онлайн-магазин, де виберіть типове каталожне рішення під більшість відомих в Україні, Європі та СНД видів техніки: автобусів, вантажівок, будівельної техніки та спеціальних транспортних засоби, інше.

http://consys.com.ua/shop/

Виготовлення тросів на замовлення – це той випадок, коли у Вас на руках є пошкоджений екземпляр троса, зношений трос або просто проект … наприклад, Ви розробляєте власний транспортний засіб, працюєте в конструкторському бюро, де проектується нова модель автобуса, інше.

Отже, що потрібно знати для виготовлення тросів на замовлення? Давайте, по пунктам послідовно розглянемо мінімально необхідні перелік пунктів:

  • для виготовлення троса на замовлення Вам потрібно знати його довжину;
  • хід троса дистанційного керування;
  • діаметр кожуха приводу управління (часто його називають “Боуден”), що визначає серію троса. КОНСИС виробляє троса 3-й, 4-ої, 6-ої або 8-ої серії. Наші фахівці нададуть Вам рекомендації по виготовленню троса на замовлення і підберуть потрібну серію;
  • фітинги або наконечники – так називаючи арматура на кінцях троса дистанційного керування. КОНСИС пропонує широку гаму фітингів під найрізноманітніші кріплення троса. Ви можете вивчити варіанти в нашому магазині:
    http://consys.com.ua/product/fittings/

 

Фітинги при виготовленні тросів на замовлення можуть бути самі різні: у вигляді вилки, засувки (clamp), кульового шарніра (ball-joint), з демпфером у вигляді запресованого / поліуретанового гумового ущільнення або просто різьбові:
Изготовление тросов на заказ

Завдяки виготовленню тросів на замовлення на наявному обладнанні КОНСИС Ви можете вибрати не тільки наконечники-кріплення для троса, але і різні ручки, важелі і фіксатори. Пропонуємо ознайомитися з різноманіттям того, які ручки на троса управління пропонує КОНСИС:

У нашому випадку виготовлення тросів на замовлення виконується протягом 1-ого дня в більшості випадків завдяки запасами комплектуючих на наших складах. Доставка на Україні в той же день!

При виготовленні тросів на замовлення ми готові виконати доставку і за кордон – звертайтеся!

Дізнайтеся ціну, зв'яжіться з нами:

актуальний каталог продукції і застосовність тросів на дорожній техніці

каталог виробів застосовність